Search for:

Najčešće postavljena pitanja

 • Koja brzina interneta mi je potrebna ?
  Naši stremovi koriste najnoviju H264 tehnologiju, nudeći najbolju kompresiju i kvalitetu. Minimalna brzina interneta koja Vam je potrebna je oko 10 Mbit.  Međutim, prilikom promjene kanala H264 protokol može zahtijevati veću brzinu, pa je preporučina brzina interneta 20Mbit, dok je za HD kanale potrebno obezbijediti brzinu od minimalno 30 Mbit-a.
 • Koji uređaj je potreban da bih gledao iptv ?
  Potrebno je da imate jedan od navedenih uređaja:
  1. MAG RECIVER (bez obzira koja verzija)
  2. Android uređaj – (bilo da se radi o mobitelu, tabletu, android box-u ili televizoru sa android operativnim sistemom)
  3. Smart TV – Dovoljno je da posjedujete TV sa mogućnošću konektovanja na internet, a zavisno od brenda i modela televizora, naš tim će Vam preporučiti aplikaciju koju možete koristiti da gledate kanale MEGA PREMIUM IPTV. Za više informacija nas kontaktirajte, naš tim Vam se nalazi na raspolaganju.
 • Može li android box pretvoriti moj TV u Smart TV ?
  Odgovor je da. To je zato što imate pristup svim vrstama aplikacija iz android google playstore. To čini vaš TV interaktivnim. Možete upotrebljavati aplikacije kao što su gmail, firefox, skype i druge odmah na televizoru.
 • Da li uređaj može biti konektovan preko WiFI ili mora preko internet kabla ?
  Mi uvijek preporučujemo da povežete Vaš uređaj na internet putem kabla, bez obzira koliko brz internet imate. Ukoliko imate problema sa prijemom signala ili vam slika koči i ledi, a konektovani ste na internet putem WiFI, potrebno je da obavezno spojite internet putem kabla kako bi riješili problem. Ukoliko baš nikako nije moguće da povežete uređaj putem kabla, jedino što možete uraditi jeste da što više primaknete vaš WiFI router/modem i uređaj na kojem gledate kanale.
 • Slika mi koči i trza, šta da radim ?
  Ukoliko  je uređaj spojen na internet putem WiFI, obavezno ga spojite na internet putem kabla i riješiti ćete problem. Mi se brinemo o kvaliteti signala i naš zadatak je da obezbedimo nesmetano gledanje kanala bez kočenja i trzanja, međutim, ukoliko je uređaj spojen putem WiFI na internet tada mogu nastati poteškoće sa prijemom signala što dovodi do kočenja i trzanja slike ili tona. Ukoliko se problem i dalje nastavi, a na internet ste konektovani putem kabla, pokušajte ugasiti uređaj iz struje na par minuta kao i router/modem od interneta, a zatim ponovo pokrenuti programe. Proverite da li ste rešili Vaš problem. Ukoliko koristite android aplikaciju, obrišite cache memoriju u postavkama aplikacija na Vašem uređaju.
 • Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping
  0